Domů>Zásady souborů Cookies

Náš e-shop www.kvalitni-pera.cz, fyzická osoba Ondřej Šefler Dis., IČ: 87030144, se sídlem Osadní 1458/1, Praha 7, 17000, zapsaný v živnostenském rejstříku Úřad městské části Praha 7 (dále jen „správce“) jasně a otevřeně sděluje, jak zpracovává Vaše osobní údaje v souladu s NAŘÍZENÍM EVROPSKÉHO PARLAMENTU A RADY (EU) 2016/679, o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES, obecné nařízení o ochraně osobních údajů (dále jen jako „GDPR“). Přečtěte si také Zásady ochrany osobních údajů.

 

V zájmu transparentnosti tyto zásady poskytují podrobné informace o tom, jak a kdy používáme soubory cookies.  Na našem webu zpracováváme soubory cookies potřebné pro fungování webových stránek a pro analytické účely a v případě Vašeho souhlasu také pro personalizaci reklam.

 

ZÁSADY SOUBORŮ COOKIES

verze 1. účinná dne 25. 5. 2018

 

Co jsou cookies?

 

Cookie je malý textový soubor, který se uloží ve vašem počítači nebo mobilním zařízení a je opět používán během vašich dalších návštěv. Díky cookies si navštívené webové stránky pamatují vaše úkony a nastavení, které jste na nich provedli, takže tyto údaje nemusíte zadávat opakovaně, zlepšují a zjednodušují Vaší návštěvu webu.

 

Jaké cookies používáme?

 

Existují dva typy souborů cookies, trvalé a dočasné (session cookies neboli relační soubory cookies). Trvalé cookies jsou uloženy jako soubor ve vašem počítači nebo mobilním zařízení, a to nejdéle po dobu 12 měsíců. Session cookies jsou uloženy dočasně a zmizí poté, co zavřete prohlížeč. Pokud se přihlásíte k registrovanému účtu, použijeme trvalé soubory cookies například k uložení vámi zvoleného zboží do nákupního košíku. Session cookies používáme, když použijete funkci Filtr produktů a také k tomu, abychom zkontrolovali, jestli jste přihlášeni nebo jestli jste do svého nákupního košíku vložili nějaké zboží.

 

Jaké osobní údaje zpracováváme?

 

Soubory cookies shromažďují informace o používání našich webových stránek. Tyto informace zahrnují typ internetového prohlížeče a operačního systému, který používáte, název domény místa, ze kterého se připojujete (IP adresa), datum, čas a trvání návštěvy, počet návštěv, průměrný čas strávený na našich webových stránkách a stránky, které zobrazujete. Soubor cookies obsahuje také jedinečné identifikační číslo, které identifikuje váš prohlížeč. To nám pomáhá rozpoznat váš prohlížeč, když znovu navštívíte naše webové stránky. Rovněž sledujeme, jak vyhledáváte na našich webových stránkách a jaké zboží si prohlížíte.

 

Účely zpracování osobních údajů

 

Správce může zákonně používat soubory cookies za účelem měření návštěvnosti webu a přizpůsobení zobrazení webových stránek, neboť jsou zpracovávány na základě oprávněného zájmu správce podle čl. 6 odst. 1 písm. f) GDPR, není tedy vyžadován Váš souhlas. Data, která shromažďujeme, mohou být také použity pro marketingové účely přímo Vám na míru, k tomu ale potřebujeme Váš souhlas.

 

Jak jsou cookies využívány pro cílení reklamy?

 

K identifikaci produktů, které vás mohou zajímat, můžeme shromažďovat informace o navštívených stránkách nebo o produktech, které jste si zakoupili, abychom mohli prodávat zboží přímo Vám na míru. Spolupracujeme s místy elektronického obchodování, abychom zákazníkům nabízeli cílenou reklamu. Reklamujeme prostřednictvím vlastních bannerů na našich webových stránkách a webových stránkách třetích stran. 

 

Když navštívíte naši webovou stránku, webové stránky třetích stran (například stránky našeho obchodního partnera) nebo kliknete na reklamu našeho e-shopu, vaše webové aktivity mohou být sledovány prostřednictvím souborů cookies. Soubory cookies třetích stran vytvářejí naši obchodní partneři, kteří inzerují naše služby na jiných webových stránkách. Naši marketingoví partneři mohou poskytnout své vlastní soubory cookies k zobrazení personalizovaných reklam, které souvisejí s naším e-shopem.

 

Vaše údaje nikdy neposkytujeme, neprodáváme ani nevyměňujeme s třetími stranami za účelem obchodování.

 

Souhlas s ukládáním cookies v případě personalizace reklam

 

Aktivním zaškrtnutím možnosti „Souhlasím“, která následuje za upozorněním v dolní části webu, znějící následovně: „Provozovatel webu, www.kvalitni-pera.czOndřej Šefler Dis., IČ: 87030144, se sídlem Osadní 1458/1, Praha 7, 17000, zapsané v živnostenském rejstříku Úřad městské části Praha 7, jako správce osobních údajů, zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro fungování webových stránek a pro analytické účely a v případě Vašeho souhlasu také pro personalizaci reklam. Přečtěte si Zásady souborů cookies.“  udělujete souhlas se zpracováním osobních údajů za účelem sbírání údajů o chování návštěvníků na našem webu na dobu, která je uvedena dále u jednotlivých cookies. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to pomocí změny nastavení příslušného internetového prohlížeče. Máte právo kdykoliv odvolat svůj souhlas se zpracováním osobních údajů (čl. 7 odst. 3 GDPR), právo požadovat přístup ke svým osobním údajům (čl. 15 GDPR), právo na jejich opravu (čl. 16 GDPR) nebo výmaz (čl. 17 GDPR), právo na omezení zpracování (čl. 18 GDPR), a vznést námitku proti zpracování (čl. 21 GDPR), máte právo na přenositelnost těchto údajů k jinému správci (čl. 20 GDPR), jakož i právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů, máte-li za to, že naše společnost při zpracování osobních údajů postupuje v rozporu s GDPR (čl. 77 GDPR). V případě uplatnění výše uvedených práv se můžete obracet na kontaktní osobu - Ondřej Šefler a na email - o.sefler@gmail.com

 

Kontrola nad soubory cookies

 

Cookies z vašeho počítače nebo mobilního zařízení můžete snadno vymazat pomocí vašeho prohlížeče. Návod, jak zacházet se soubory cookies a jak je odstranit, najdete v „Nápovědě“ svého prohlížeče. Můžete nastavit blokování souborů cookies, nebo že si přejete být informováni pokaždé, když do vašeho počítače nebo mobilního zařízení bude odeslán nový soubor cookies. Dále si můžete nastavit anonymní režim, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu. Vezměte prosím na vědomí, že pokud se rozhodnete blokovat cookies, nebudete moci využívat výhod všech funkcí.

 

Pokud nesmažete soubory cookies ze svého prohlížeče, můžeme tyto údaje použít k těmto účelům:

 

poskytnutí vhodnější reklamy na základě Vašeho zájmu
poskytnutí agregovaných hlášení aktivity reklam inzerentům a webům hostujícím reklamy
poskytnutí webům a majitelům aplikací údaje o tom, jak návštěvníci využívají tyto weby nebo aplikace
detekce a obrana proti podvodu a jiným rizikům, ochrana uživatelů a partnerů
vylepšení našich produktů
Cookies třetích stran

 

Cookies třetích stran používáme ke shromažďování statistických údajů v souhrnné podobě pomocí analytických nástrojů, jako je Google, Google Analytics, Facebook Pixel. V takovém případě se shromážděná data předávají těmto poskytovatelům služeb třetích stran za účelem jejich zpracování. Používáme také inzertní funkce služby Google Analytics a Facebook Pixel. Podrobnosti a možnost, jak se ze služby odhlásit, najdete zde: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout/, doplnit pro fb a případně další aplikace. Používáme cookies třetích stran trvalé i dočasné (session cookies). Trvalé cookies jsou uloženy ve vašem počítači nebo mobilním zařízení, a to nejdéle po dobu 24 měsíců.

 

Údaje, které správce získá, mohou být zpřístupněny těmto zpracovatelům:

 

Michal Byrtus, Na Vozovce 268/36, 779 00, Olomouc, IČ: 74464370

 

Případně dalším poskytovatelům zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době správce nevyužívá.

Správce neovládá cookies z webových stránek třetích stran. Třetí strany odpovídají za to, jak fungují jejich cookies a jak jsou zpracovávány osobní údaje.

 

K čemu se cookies používají?

 

Soubory cookies umožňují rozpoznat vaše zařízení, zabezpečit váš přístup na registrovaný účet a náš web obecně a pomáhají nám předkládat vám relevantní reklamy v případě udělení souhlasu.

Kategorie použití
Popis
Ověření
Pokud jste přihlášení na e-shop, soubory cookies nám pomáhají ukazovat vám ty pravé informace a přizpůsobit vaše prostředí.
Zabezpečení
Soubory cookies používáme jako podporu funkcí zabezpečení a za účelem zjištění neoprávněné aktivity. 
Preference, funkce a služby
Soubory cookies nám také sdělují, jaké zboží preferujete a jaké jsou vaše oblíbené produkty. Také vám mohou usnadnit vyplňování formulářů na e-shopu. 
Reklama
Soubory cookies používáme k tomu, abychom vám zobrazovali relevantní reklamy na webu e-shopu i mimo něj. Soubor cookies můžeme použít také k tomu, abychom zjistili, zda lidé, kteří viděli určitou reklamu, později navštívili stránku inzerenta a provedli tam nějakou akci (např. stáhli dokument nebo uskutečnili nákup). Podobně i naši partneři mohou použít soubory cookies k tomu, aby zjistili, zda jsme reklamu zobrazili a jak si vedla, nebo aby nám poskytli informace o tom, jak na reklamy reagujete. Také můžeme spolupracovat s našimi partnery za tím účelem, abychom vám zobrazili reklamu na webu ….. i mimo něj, jako například poté, co navštívíte stránky či aplikaci partnera.
Výkon, statistika a výzkum
Soubory cookies nám pomáhají zjistit, jak náš web funguje v různých lokalitách. Také používáme soubory cookies za účelem pochopení, zlepšení a provádění výzkumu produktů, funkcí a služeb, včetně vašich přístupů na e-shop z jiných webů, aplikací či zařízení, jako jsou váš pracovní počítač či vaše mobilní zařízení.


Tabulka souborů cookies

 

Pro správný chod našeho webu a reklamních produktů používáme různé typy souborů cookies. Soubory cookies třetích stran pocházejí z reklam jiných webů a sledují vaše používání webu pro marketingové účely. Tyto údaje budou aktualizovány. K uplynutí doby užití souborů cookies dojde buď na základě rotace nebo se počítá od posledního dne, kdy uživatel interreagoval s webovou stránkou.

 

 

Na našich stránkách využíváme následující soubory cookie:

 

Vydavatel/Název cookie              Typ                      Trvanlivost

 

Facebook                         Tracking, Konverzní               persistent

AdWords                       Tracking, Remarketing               90 dní

Google Analytics              Analytical, Tracking                persistent

Heuréka                         Tracking, Konverzní                persistent

Zboží                             Tracking, Konverzní                persistent

Máte nápad, připomínku či vzkaz? Napište nám!

facebook Kvalitní-pera.cz

Nabízíme šperky zlaté, swarovski šperky, náušnice, piercing, prsteny a další. Vše za bezkonkurenční ceny. Luxusní dámské hodinky za super ceny pouze v našem e-shopu. Pánské a dámské hodinky za skvělé ceny v e-shopu Luxusní-moderní-hodinky.cz. Nabízíme zlaté a stříbrné šperky s diamanty. Vše za skvělé ceny! Chirurgická ocel a piercing za super ceny. Krásné ocelové šperky, které dotvoří Vaši osobnost. Chirurgická ocel a šperky z chirurgické oceli za jedinečné ceny pouze v e-shopu Vyberšperky.cz. Pěkné koupelny do každého domu a bytu. Kupte si zahradní nábytek online. Luxusní a kvalitní nože pro každého. Luxusní holení pro opravdové muže. Průmyslová chemie nové generace. Kvalitní elektronika, baterie, akumulátory a adaptéry za bezkonkurenční ceny.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

Jízdní kola za super ceny.

Suché Pastely Faber Castell Creative Studio

Faber Castell

Suché Pastely Faber Castell Creative Studio

Cena: 570,00 Kč

koupit

Pastelové tužky Faber Castell Pitt

Faber Castell

Pastelové tužky Faber Castell Pitt

Cena: 570,00 Kč

koupit

Waldmann Chess Black, kuličkové pero

Waldmann

Waldmann Chess Black, kuličkové pero

Cena: 2 880,00 Kč

koupit

Sheaffer Prelude Chrome GT, plnicí pero

Sheaffer

Sheaffer Prelude Chrome GT, plnicí pero

Cena: 2 600,00 Kč

koupit

Faber Castell náplň do kuličkového pera

Faber Castell

Faber Castell náplň do kuličkového pera

Cena: 79,00 Kč

koupit

Online Timeless Wood, kuličkové pero

Online

Online Timeless Wood, kuličkové pero

Cena: 4 230,00 Kč

koupit

Exkluzivní dopisní sada 30/30

Ruční papírna Velké Losiny

Exkluzivní dopisní sada 30/30

Cena: 4 300,00 Kč

koupit

Dárková dopisní sada 14/14/4 VL

Ruční papírna Velké Losiny

Dárková dopisní sada 14/14/4 VL

Cena: 700,00 Kč

koupit

Konvertor Diplomat

Diplomat

Konvertor Diplomat

Cena: 165,00 Kč

koupit

X-Pen Novo Black GT, plnicí pero

X-Pen

X-Pen Novo Black GT, plnicí pero

Cena: 620,00 Kč

koupit

De Atramentis Jeans Blue inkoust

De Atramentis

De Atramentis Jeans Blue inkoust

Cena: 330,00 Kč

koupit

De Atramentis Adular Blue inkoust

De Atramentis

De Atramentis Adular Blue inkoust

Cena: 330,00 Kč

koupit

De Atramentis Bamboo Green inkoust

De Atramentis

De Atramentis Bamboo Green inkoust

Cena: 330,00 Kč

koupit

Balmain Arles Black, kuličkové pero

Balmain

Balmain Arles Black, kuličkové pero

Cena: 120,00 Kč

koupit

X-Pen Fame Black, kuličkové pero

X-Pen

X-Pen Fame Black, kuličkové pero

Cena: 680,00 Kč

koupit

De Atramentis Tabacco inkoust

De Atramentis

De Atramentis Tabacco inkoust

Cena: 330,00 Kč

koupit

GvFC Garnet Red, červený světlostálý inkoust

Graf von Faber Castell

GvFC Garnet Red, červený světlostálý inkoust

Cena: 650,00 Kč

koupit

Diář Filofax Saffiano osobní černý

Filofax

Diář Filofax Saffiano osobní černý

Cena: 1 230,00 Kč

koupit

Scrikss Chic Black, kuličkové pero

Scrikss

Scrikss Chic Black, kuličkové pero

Cena: 440,00 Kč

koupit

Diplomat Aero Metallic Brown, plnicí pero

Diplomat

Diplomat Aero Metallic Brown, plnicí pero

Cena: 3 780,00 Kč

koupit

Scrikss Havana Black, kuličkové pero

Scrikss

Scrikss Havana Black, kuličkové pero

Cena: 560,00 Kč

koupit

Online Icone Night Blue, plnicí pero

Online

Online Icone  Night Blue, plnicí pero

Cena: 1 300,00 Kč

koupit

Scrikss Oscar Chrome, plnicí pero

Scrikss

Scrikss Oscar Chrome, plnicí pero

Cena: 660,00 Kč

koupit

Online Icone Fusion, kuličkové pero

Online

Online Icone Fusion, kuličkové pero

Cena: 2 160,00 Kč

koupit

Scrikss Heritage Black Gold, plnicí pero

Scrikss

Scrikss Heritage Black Gold, plnicí pero

Cena: 3 600,00 Kč

koupit

Scrikss Heritage Platinum, plnicí pero

Scrikss

Scrikss Heritage Platinum, plnicí pero

Cena: 4 800,00 Kč

koupit

Ferrari Scuderia, plnicí pero

Sheaffer

Ferrari Scuderia, plnicí pero

Cena: 3 480,00 Kč

koupit

Diář Filofax Patent Compact červený

Filofax

Diář Filofax Patent Compact červený

Cena: 1 390,00 Kč

koupit

Waldmann Brio Ice Blue, kuličkové pero

Waldmann

Waldmann Brio Ice Blue, kuličkové pero

Cena: 3 110,00 Kč

koupit

Graf von Faber Castell kožený poznámkový bloček

Graf von Faber Castell

Graf von Faber Castell kožený poznámkový bloček

Cena: 3 030,00 Kč

koupit

Ferrari Intensity Carbon, kuličkové pero

Sheaffer

Ferrari Intensity Carbon, kuličkové pero

Cena: 1 600,00 Kč

koupit

Online Newood, kuličkové pero

Online

Online Newood, kuličkové pero

Cena: 780,00 Kč

koupit

Online Master Set, kaligrafická sada

Online

Online Master Set, kaligrafická sada

Cena: 1 280,00 Kč

koupit
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte Další informace